27. kolovoza 2019.

Ovog ljeta uzmite samo najbolje od sunca

Konačno smo dočekali dane kad možemo pustiti našu kožu da diše i bude okupana samo suncem, morem i jedinstvenom kombinacijom mirisnih mješavina neodoljivih kozmetičkih preparata. Ovih dana naši su prioriteti malo drugačiji, pa je mnogima na prvom mjestu uživanje u darovima prirode, s posebnim naglaskom na more, plažu i savršeno ljetno tijelo. To svakako ne znači da nemamo nikakvih briga. Naprotiv, primarni interes koji većina nas dijeli prije odlaska na godišnji odmor je kako, što brže, postići što prirodniji, što dugotrajniji i što tamniji ten, ali bez rizika da nas dotakne “tamna strana sunca”.

S ciljem da ograničite negativne posljedice izlaganja suncu, kao što su hiperpigmentacija, gubitak elastičnosti i suhoća, ono što uradite u sklopu pripreme za misiju “savršen brončani ten” će biti od presudnog značaja za besprijekorne rezultate u predstojećoj ljetnoj sezoni. Tako je zasigurno jedan od najvažnijih koraka vanjska, ali i unutrašnja, hidratacija kompletnog organizma. To se, prije svega, odnosi na kvalitetnu ishranu, unos optimalne količine tečnosti, te na odabir kozmetičkih proizvoda napravljenih od isključivo prirodnih i ljekovitih sastojaka.

Zbog toga je naša preporuka da među proizvode u šik torbi, koja će biti uz vas svakog dana na plaži, svakako uvrstite Gloria SPF kremu za lice, Gloria marmeladu za ubrzano tamnjenje i Gloria losion poslije sunčanja. Ljekovita ulja smilja, ružmarina, lavande, mrkve, oraha, kantariona, mimoze, shea i kakao maslaca, zajedno sa ostalim prirodnim sastojcima ovih proizvoda, sasvim su dovoljna garancija da će vaša koža ovog ljeta biti hidratizirana, nahranjena, zaštićena i osnažena za postizanje brzih i dugotrajnih rezultata, koje, moramo priznati, svaka žena očekuje od ljetne sezone.

Dobrodošli u svijet nove generacije prirodnih kozmetičkih proizvoda, koji su, u kombinaciji sa SPF faktorom, dizajnirani da djeluju na brzinu postizanja savršenog i dugotrajnog tena, uz djelotvoran učinak na zaštitu od ranih znakova starenja i ostalih štetnih uticaja kojima je koža izložena tokom vrućih ljetnih dana. Jedinstvene recepture proizvoda Prirodne kozmetike Gloria kreirane su sa pažljivo odabranim i ljekovitim sastojcima, koji zajedno čine najbolju “kupku” koju ćete priuštiti svojoj koži ovog ljeta.

Čak i nakon završetka godišnjeg odmora, niko vam neće zamjeriti ako dozvolite svojim preplanulim ramenima da uživaju još neko vrijeme u miholjskom ljetu. A kada se jesen vrati u grad, a vi se vratite svojim redovnim obavezama, ljekoviti miris proizvoda Prirodne kozmetike Gloria će vas podsjetiti na najbezbrižnije ljeto i najljepši brončani ten koji je ikada nastao pod suncem.

Podijelite