18. prosinca 2018.

Tražiš poklon koji će nositi poruku „brinem o tebi“?

Kažu da je svaki poklon koji biramo za drage osobe zapravo želja za njihovu sreću. Možda upravo zbog toga često ulažemo veoma mnogo vremena u potragu za onim savršenim poklonom i možda se upravo zbog toga shopping ponekad pretvori u naporno i zahtijevno iskustvo. Plašimo se da ne pogriješimo veličinu, boju, miris i jednostavno brinemo o tome da li će se toj osobi dopasti naš poklon i poruka koju sa njim šaljemo.

Kupovina poklona, a posebno kad se poklon kupuje za damu, nije baš jednostavan zadatak. To je naša velika šansa da pokažemo da nam je ta osoba mnogo važnija nego što ona to misli, te da u nama postoji dio ličnosti dovoljno osjetljiv da zna šta je njoj zaista potrebno. Ako naš odabir poklona bude ispravan, dobićemo više bodova i definitivno biti nagrađeni za to. Ako ipak pogriješimo, neće naravno biti kraj svijeta, ali smo propustili još jednu priliku da bez riječi kažemo da nam je stalo do nekoga.

Kako bismo olakšali ove slatke muke, odabrali smo sjajan poklon koji će tebi dragoj osobi reći upravo to što misliš: brinem o tebi i želim da si sretna.

Toliko se toga dešava u danu jedne samosvjesne, savremene žene i s tim na umu smo odabrali idealan poklon, bez obzira na to kakav je njen karakter, stil, boja kose, ili kakav je tip njene kože. Ovaj poklon savršen je za baš svaku ženu iz jednog prostog razloga – jer svaka žena na prvom mjestu želi da bude zdrava.

Zbog toga smo odabrali Zlatnu kolekciju iz prirodne kozmetike Gloria, kao poklon koji će imati zadatak da čuva i njeguje njenu prirodnu ljepotu i mladost. Ova kolekcija sastavljena je od niza ljekovitih sastojaka, pažljivo biranih od strane mlade dame iz Hercegovine, te ručno spojenih u jedinstvene recepture za vječnu mladost. Pet proizvoda iz Zlatne kolekcije može koristiti svaka žena, bez obzira na tip kože i bez obzira na navike njenog njegovanja. Raznim kombinacijama proizvoda, moći će postići razne korisne efekte na svojoj koži.

Dnevna, noćna i hijaluronska krema, te piling i serum za lice su proizvodi Zlatne kolekcije koje, pored brojnih apoteka širom BiH, možeš pronaći i na www.prirodna.com, te se tako spasiti i od problema sa prazničnim gužvama prilikom same kupovine.

Podijelite